lördag 17 juni 2023

Michael Bolton's BIG, SEXY Valentine's Day Special

Tro det eller ej, men det är faktiskt julen som är Michael Boltons favorithögtid, inte Alla Hjärtans Dag. Men när jultomten ber honom om en tjänst är det just till Valentins dag som han ställer sin sensuella stämma till förfogande. Det är nämligen så att tomtenissarna råkat göra alldeles för många leksaker, men om folk inspireras till att göra 75000 nya barn i februari, så kommer de att vara nyfödda och behöva leksaker till julafton tio månader senare!


Så det ordnas en annorlunda sorts gala, där kändistelefonister som Brooke Shields, Janeane Garofalo och Bob Saget (RIP) sitter i växeln och tar emot löften om - inte pengar den här gången, utan om att inringaren skall göra barn ikväll! Allt går förstås smidigare då Michael Bolton eller hans gäster sjunger sexiga, upphetsande sånger.


Michael Bolton's BIG, SEXY Valentine's Day Special - både galan och TV-showen vi ser - är fylld av musik, humor och kändisinhopp. Andy Samberg dyker upp som Kenny G, påminner Michael Bolton om hans hårfagrare dagar och utmanar honom i en Deliverance-duell, allt medan den verklige Kenny G står som vaktmästare i kulisserna och suckar.


Huvudpersonen Michael Bolton har charm, självdistans, känsla för humor och en underbar röst som ingen behöver skämmas för att de älskar. När han sjunger sina fina sånger känns det helt rätt att ta tag i sin käraste och göra barn, precis som han uppmanar oss. Eller att skratta gott åt den underhållande kärleksshowen som går bra att se vilken månad på året som helst.

Inga kommentarer: