måndag 6 juli 2009

Bilder från Odessa

Nu har jag laddat upp bilder från Odessa till mina senaste poster. Kan ni se hur vackert det är? Jag hoppas att många får lust att åka dit för att leva som tidlösa livsnjutare, kosmopoliter och kulturella finsmakare i några veckor!

7 kommentarer:

Glamourbibliotekaren sa...

JAAA, det ser så vakkert ut der!! Åh, det frister veldig!

Hermia sa...

Det ser verkligen vackert ut - vilken byggnad, operahuset! Odessa antecknas som ett framtida resmål!

Jenny B sa...

Bra att jag kan fresta er! Odessa är en vänlig och vacker stad, som förtjänar många besökare. Ni skulle nog inte bli besvikna!

Bokomaten.. sa...

Måste säga att det vaknat en liten längtan i mig till Odessa efter alla dina fina bilder och beskrivningar.. Roligt att du fått lite användning för ryskan också!

Jenny B sa...

Ja, Bokomaten, jag var glad åt den lilla stapplande ryska jag i alla fall kunde... Det gjorde det lättare att läsa på skyltar och handla i affärer. Men låt inte det hindra alla som vill att resa till vackra, välkomnande Odessa!

Anonym sa...

Vilka underbara recensioner från Odessas operahus. Jag blir så sugen på att följa i dina fotspår! Har aldrig tidigare ens tänkt tanken att Odessa skulle kunna vara ett möjligt semestermål. Ukrainska turistministeriet borde avlöna dig! :-)

/Spirea

Jenny B sa...

Tack för det, Spirea! Det verkar finnas en del svenskt organiserade rundresor i Ukraina, och då får man hjälp med logi och att klara översättningarna. Och Odessa är verkligen värt att få fler besökare: vacker stad, sköna, varma dagar och vänliga människor!