torsdag 4 juli 2013

Samtidskonst i din inbox

Konsthallen Magasin 3, som alltid har fingret på pulsen vad gäller samtida konst, har sommarstängt, men de förmedlar ändå konst via mail till intresserade:

Miranda July har bett sina vänner att dela med sig av sina epost-konversationer, och nu delas de vidare i konstens namn. Lena Dunham, Kirsten Dunst och Etgar Keret hör till människorna vars vardags(?)bekymmer vi får en kort inblick i.

Jag är inte överdrivet förtjust i konst som klipper saker direkt ut verkligheten och lämnar hela jobbet att pussla ihop dem till åskådaren, men det här låter ju för spännande för att låta bli. Jag klickade mig fram till webbplatsen för anmälan, skrev in min mailadress och fick två bekräftelsemail.

Tyvärr har jag ännu inte fått några av de mailen som ingår i projektet, ett dygn efter anmälan. I det sista bekräftelsemailet står det att det första konstmailet skall komma den första juli. Eftersom jag anmälde mig efter startdatum trodde jag att jag skulle få det första mailet direkt, men så enkelt var det visst inte. I värsta fall får jag inte det första mailet alls, i bästa fall får jag det tillsammans med mail nummer två nästa vecka. Om någon annan hann i tid för att få det första mailet, berätta det gärna här!

Uppdatering: måndag den 8 juli fick jag det andra mailet, på temat "An email that gives advice.", dock inget första mail.


Inga kommentarer: